Golf-kees joop henny2

HERENOCHTENDEN  2018 

Elke donderdagochtend is er herenochtend. Er wordt elke donderdag om 09.00 uur gestart, ook in de wintermaanden. Men dient 15 minuten van te voren aanwezig te zijn.

In de zomerperiode (maart t/m september) is er elke maand een wedstrijd voor de Stablefordcompetitie (als regel maximaal 10 flights van 5 personen) en er is ook een wedstrijd voor de Matchplaycompetitie (als regel maximaal 11 flights van 4 personen). Voor deze wedstrijden dient men zich vooraf via de website, of met de terminal in de kiosk, in te schrijven. Alleen vooraf ingeschrevenen kunnen meedingen naar de dagprijzen.

Op de overige donderdagen is er vrije inloop voor gewoonlijk maximaal 10 flights van 5 spelers. Hiervoor wordt van te voren geen startlijst gemaakt. Wel is het de bedoeling dat men zich zoveel mogelijk van te voren aanmeldt op een intekenlijst. Zijn er  vijf donderdagen in een bepaalde maand, dan wordt de 5e keer een bijzonder wedstrijd gehouden, bijv. 3 clubs, inclusief een putter.

Competitieregelingen:

  • Stablefordcompetitie, elke maand is er als regel op de tweede donderdag een nettowedstrijd voor deze competitie. Van de maximaal zeven uitslagen tellen de vijf met het hoogste aantal punten mee voor uw totaalscore. De meest recente stand kan op de wedstrijd-site worden bekeken. De eerste maal is donderdag 8 maart.
  • Matchplaycompetitie, iedere maand is er als regel op de derde donderdag een wedstrijd over 18 holes met 100% handicap verrekening.

Stablefordcompetitie: De stand in punten staat op het wedstrijddeel van devijfmargen,  na inloggen via https://vijfmargen.prowaregolf.nl/dashboard onder wedstrijden, meerronden en OPEN. De uitslagen in stableford-punten per keer (maand) zijn te vinden onder wedstrijden, en datum. De winnaar van 2017 was Arend Hoogeveen, met Walter Hesselink en Kees Karstens, resp. als tweede en derde.

Matchplaycompetitie 2018 : Klik hier voor de  eindstand 2017. Door de aanwezigen op de laatste speeldag en met minstens 10 punten is een play-off gespeeld na de laatste ronde. De winnaar van 2017 werd Joop van Roon. De eerste maal in 2018 zal zijn op donderdag 15 maart,