Golf-kees joop henny2

HERENOCHTENDEN  2017 

Elke donderdagochtend is er herenochtend. Er wordt elke donderdag om 09.00 uur gestart, ook in de wintermaanden. Men dient 15 minuten van te voren aanwezig te zijn.

In de zomerperiode (maart t/m september) is er elke maand een wedstrijd voor de Stablefordcompetitie (als regel maximaal 10 flights van 5 personen) en er is ook een wedstrijd voor de Matchplaycompetitie (als regel maximaal 11 flights van 4 personen). Voor deze wedstrijden dient men zich vooraf via de website, of met de terminal in de kiosk, in te schrijven. Alleen vooraf ingeschrevenen kunnen meedingen naar de dagprijzen.

Op de overige donderdagen is er vrije inloop voor gewoonlijk maximaal 10 flights van 5 spelers. Hiervoor wordt van te voren geen startlijst gemaakt. Wel is het de bedoeling dat men zich zoveel mogelijk van te voren aanmeldt op een intekenlijst. Bij vijf donderdagen in een maand, wordt de 5e keer een bijzonder wedstrijd gehouden, bijv. 3 clubs, inclusief een putter.

Competitieregelingen:

  • Stablefordcompetitie, elke maand is er als regel op de tweede donderdag een nettowedstrijd voor deze competitie. Van de maximaal zeven uitslagen tellen de vijf met het hoogste aantal punten mee voor uw totaalscore. De meest recente stand kan op de wedstrijd-site worden bekeken.
  • Matchplaycompetitie, iedere maand is er als regel op de derde donderdag een wedstrijd over 18 holes met 100% handicap verrekening.

Stablefordcompetitie: De eindstand in punten staat op het wedstrijddeel,  na inloggen via https://vijfmargen.prowaregolf.nl/dashboard onder wedstrijden, meerronden en OPEN. De uitslagen in stableford-punten per keer (maand) zijn te vinden onder wedstrijden, en datum. De winnaar van 2017 is Arend Hoogeveen, met Walter Hesselink en Kees Karstens, resp. als tweede en derde.

Matchplaycompetitie 2017 : Klik hier voor de  eindstand 2017. Door de aanwezigen op de laatste speeldag en met minstens 10 punten is een play-off gespeeld na de laatste ronde. De winnaar werd Joop van Roon, met als tweede Jacques van den Hout en als derde Henny Kamerling.