poster_ngf_seniorendagen_2016

Op 3, 4 en 5 augustus zullen de NGF Seniorendagen voor de negende keer plaatsvinden bij Golfclub Almeerderhout. Tijdens deze drie dagen kunnen uw senioren verschillende soorten wedstrijden spelen tegen leden van andere clubs. Elke dag kent een andere wedstrijdvorm en per dag kan worden ingeschreven. De seniorendagen staan in het teken van elkaar sportief ontmoeten met een gezellige afsluiting. Met name de woensdagwedstrijd, met als wedstrijdvorm de Texas Scramble, is uitstekend geschikt als teambuildingsactiviteit van clubs, omdat je per team van vier inschrijft.

De donderdag staat in het teken van een Four Ball-Better Ball, waarbij per tweetallen wordt ingeschreven. Dit kan natuurlijk een gemixt team zijn. De laatste dag, vrijdag, wordt er gespeeld in een Chapman Greensome Stableford. Ook hiervoor kan per tweetal worden ingeschreven.

 Deelname aan de seniorendagen staat open voor iedereen van 50 jaar of ouder met handicap 36 of lager.

Hierbij de link naar de website van Golfclub Almeerderhout met alle informatie en mogelijkheden voor inschrijving: http://www.almeerderhout.nl/ngf-seniorendagen-2016/.