Verslag seizoen opening, zondag 6 april 2014.

Zondag 6 april was de dag waar we allemaal de hele winter naar hebben uitgekeken. Eindelijk was het dan zo ver, voor onze club werd het Golfseizoen geopend!

We hadden al een aantal dames- en herenochtenden achter de rug, maar nu beloofde het echt serieus te gaan worden. Hermance Brandjes en Anja van der Lippe, die dit jaar voor het eerst de bijzondere evenementen voor hun rekening nemen, hebben onze start van het seizoen voortreffelijk georganiseerd. We werden verwelkomd met koffie waarna Margreet iedereen, maar natuurlijk in de eerste plaats de nieuwe leden, welkom heette. In haar welkomstwoord stelde zij de aanwezige bestuursleden aan hen voor, waarna Leny de wedstrijdcommissie voor haar rekening nam.

Daarna was het woord aan een heuse professionele (golf)  fysiotherapeut, die ons de do’s en dont’s  voor onze slagbewegingen uitlegde.

Hierna mochten de ingeschreven deelnemers de baan in. Ik was blij verrast dat ik met Sabrina van Rooijen mocht spelen, mede omdat wij beiden pas geleden als reserves voor team 3 van de C-competitie waren uitgenodigd. Na een klein beetje geharrewar over het aantal slagen dat elk team meekreeg, gingen we van start. Na de 9e hole stond er een heerlijke lunch klaar, waarna we in het begin van de middag de 18 holes konden afmaken.

Sabrina speelde briljant en ik mocht een steentje bijdragen. Hierdoor kwamen wij als team met slechts negen slagen mee uit op 39 stableford punten, waarmee we winnaar waren. Met onze (hoge) handicaps hadden wij dus 6 slagen boven de baan gespeeld. Daarmee was het voor ons beiden een prachtige wedstrijd en, luisterend naar iedereen om mij heen, voor iedereen een heerlijke dag. Dat belooft wat voor de rest van het seizoen!!!!