ZOMERAVONDCOMPETITIE 2017

Het nieuwe seizoen start op 10 mei 2017; we lopen weer 15 wedstrijden van 9 holes. De laatste wedstrijd is derhalve op 16 augustus.

Er wordt vooraf geen startlijst gemaakt en de spelers worden meest in een flight van 3 personen ingedeeld, op volgorde van aanmelding. Vanaf 17:00 uur tot aan zonsondergang kan er worden gestart.

Van de 15 wedstrijden tellen de beste 11 (min. hcp 36) voor het eindklassement. Er wordt gespeeld in 3 categorieën: dames, heren en bruto. Bij de eerste inschrijving kies je voor welke categorie je wilt spelen.Eenmaal gekozen speel je alle ZAC-wedstrijden van dit seizoen in dezelfde categorie.

Degenen die uiteindelijk als eerste eindigen worden op een bord vermeld, dat aan de muur hangt in ons clubhuis.

Op vrijdag 25 augustus 2017 vindt de slotwedstrijd plaats. Conform het reglement worden daarvoor een aantal deelnemers per categorie uitgenodigd. Deze dag wordt besloten met een gezamenlijke borrel en maaltijd.

De ZAC – commissie: Rudi, Corrie, Annemiek en Eduard.

 

ZOMERAVONDCOMPETITIE 2016

De ZAC 2016 was weer een gezellige competitie. De weergoden waren ons over het algemeen goed gezind. Het was ideaal golf- en terrasweer en er werd dan ook lang nageborreld. Alleen de 2e avond viel letterlijk in het water door hevige onweersbuien. Ook de tombola, aan het eind van de avond, met de te verloten cadeautjes viel weer goed in de smaak. Wij danken de sponsors die met hun planten, drank en andere geschenkjes hiervoor gezorgd hebben!

Er namen per avond ongeveer 80 tot 85 mensen deel aan de wedstrijd. Er werd fanatiek gestreden om elke week een betere score binnen te brengen. Zoals altijd waren ook hier enkele toppers, die op het laatst met de 1e plaats aan de haal gingen.

Bij de DAMES was het Joke Koelewijn die won met een score van meer dan 200 punten! Tweede werd Martine Teeuwen; de derde plaats was gezamenlijk voor: Sabrina van Rooyen en Henriëtte Huurman.

Bij de HEREN won Jan Ruigrok; tweede werd Theo van Ruiten en  de derde plek werd  ook weer gedeeld door Leen van der Niet en Kees van Paridon.

De BRUTO categorie bestond dit jaar uit louter mannen! De eerste plaats werd gedeeld door Peter van der Ploeg en Leo Hazenoot. De tweede plek was voor Ron van der Geer en de derde voor Piet Waaning.

De winnaars zullen worden vermeld op de borden die in Zoomie aan de muur hangen.

Bovengenoemde mensen, aangevuld met andere hoog geëindigde deelnemers en de commissieleden, speelden de slotdag op Ockenburgh op vrijdag 26 augustus. De ontvangst was met koffie en heerlijke kleine petit fourtjes. Ook op deze dag was het weer geweldig (25 graden en heerlijk zonnig).  De baan was dit jaar uitgebreid en voor velen een aangename verrassing. De eerste prijswinnaars ontvingen een greenfee voor een grote baan, t.w. Theo van Ruiten en Annemiek Ribberink. De winnaars van de tweede prijs, Henriëtte Huurman en Kees Karstens en de derde prijs, Pien Hoogeveen en Fred Beuk, ontvingen allen een greenfee voor golfclub “Groen-Geel”te Wassenaar.
Na afloop werd er op het terras geborreld en daarna in het clubhuis gezamenlijk gegeten.

Het was een heerlijke, gezellige dag met dank aan alle deelnemers!

Annemiek Ribberink