De Driving Range is verdeeld over twee verdiepingen, heeft 32 overdekte, 6 buitenafslagplaatsen en is in de avonduren verlicht. De range is verder voorzien van target greens, afstandborden en een hilltrainer. De Range is voor publiek geopend en kan na betaling van het entree geld gebruikt worden. Desgewenst kunnen clubs gehuurd worden.

Op de Driving Range zijn 10 vlaggen met elke een verschillende kleur of kleurschakering geplaatst. Per twee afslagplaatsen zijn de afstanden naar elke vlag exact uitgemeten. De afstanden staan op een bord direct naast de afslagplaats. Aangezien de Driving Range ballen een zachtere compressie hebben dan een gewone golfbal, mag u voor een inschatting van uw afstanden op de baan 10% optellen bij de geslagen afstand op de Driving Range.

Sinds november 2019 beschikken we ook over Toptracer:

Toptracer is een techniek die de balvlucht helemaal vast legt. Bij ieder golftoernooi op tv zie je dit ook gebeuren. Met een gekleurde lijn toont een monitor van elke bal die je slaat op welke afstand deze is geland en of je het gekozen doel hebt geraakt. Met Toptracer kan je dus veel nauwkeuriger oefenen op het afslaan.

Daarnaast beschikt het Golfcentrum over een oefen bunker, een putting green en een chipping green.