GOLF CLUB DE VIJF MARGEN

Golfclub De Vijf Margen is opgericht op 6 november 1993 en speelt op de commercieel geëxploiteerde baan van Golf Centrum Noordwijk (GCN) aan de Van Berckelweg te Noordwijk. De keuze voor de naam ‘De Vijf Margen’ is ontstaan door het feit dat de oppervlakte van de golfbaan destijds in ‘5 morgens’ kon worden omgeploegd. Dat is nu natuurlijk niet meer de bedoeling. Ruim 350 leden waarvan zo’n 30 enthousiaste jeugdleden genieten van een uitdagende baan met redelijk veel water, voldoende bunkers op de juiste plaats en met vaak (een stevige) wind uit zee. de club bezit het certificaat “Committed to Jeugd” van de NGF en staat bekend als een kweekvijver voor jonge talentjes.

Golfclub De Vijf Margen stelt zich ten doel het golfspel te bevorderen en te beoefenen. Maar ook het stimuleren van het onderlinge contact tussen haar leden. Om dit te realiseren organiseert de vereniging (les)activiteiten die het de leden mogelijk maken om het golfspel aan te leren. Vervolgens kunnen de leden zich verder bekwamen door op eigen initiatief te oefenen met andere leden en/of door deel te nemen aan de veelheid van door de vereniging georganiseerde wedstrijden en evenementen. In restaurant Pitch wordt het contact tussen de leden ook voor en na het golfen verstevigd.

De club organiseert vele wedstrijden en evenementen zoals Damesdag, Herendag, Ouder/Kindwedstrijden , de traditionele clubkampioenschappen (Stableford, Strokelay, Matchplay) en het Open Par3.

Deze website toont informatie over de golfvereniging, baan, shop, lessen en restaurant. Mochten er desondanks vragen zijn, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Wij verheugen ons erop u op onze club te mogen ontvangen!

Zie hier onze promo: