Clubkampioenschap Matchplay Netto 2014 

Margreeth Bergman vroeg mij of ik mee wilde doen aan de Clubkampioenschappen Matchplay. Ik twijfelde of het zin had om mee te spelen. In de periode voor de kampioenschappen belandde mijn golfballen zoveel in het water. Ach, toch maar een keer proberen. Why not.

Zaterdag 4 juli was mijn eerste wedstrijd tegen Leonie Bergman. Toch een beetje spannend. Meteen verlies bij de eerste twee hols. Lekker zo’n start… 2 down. Het ging wel steeds beter en de wedstrijd won ik uiteindelijk.

Dus, zondag weer spelen. Wie had dat gedacht. Zondag was Henny van Schoten mijn tegenstandster. Na een spannende wedstrijd die lang gelijk opging sloot ik weer af met winst. Toch maar even naar huis bellen. Het gaat wat langer duren vandaag. Ik mag nog een keer spelen.

Even bijgekomen met een heerlijke lunch. Super geregeld allemaal.

Mijn volgende tegenstandster was Maria Hesselink. Ook hier ging het lang gelijk op maarbij het 2e rondje kreeg ik kansen en wederom winst!!!

Stond ik ineens in de finale tegen niemand minder dan Joke Koelewijn onze Bruto Matchplay Clubkampioen 2014. Spannend, voor het eerst in de finale. Mijn start was goed en het spel ging ook steeds beter. En toen werd ik zomaar uit het niets clubkampioen.

Ik wil graag mijn tegenstanders bedanken voor hun sportieve en gezellige tegenstand.

 

Bij de heren stonden Johan Passchier en Jack v.d. Eijkel in de finale. Op de 18e hol werd deze wedstrijd beslist. Doordat Johan een put miste werd Jack v.d. Eijkel kampioen. Jack van harte gefeliciteerd en bedankt voor het sponsoren.

En tot slot, grote dank voor onze geweldige wedstrijdleiding Margreeth Bergman en Henriette Huurman.  

Groetjes Sabrina