Zondag 10 juli 2016 is de CLK stableford Gerrit Blauw gespeeld. Het was heel mooi weer en er waren 32 deelnemers

Voor de wedstrijd werd eerst 2x 18 holes gespeeld, met koffie en wat lekkers tussen de 1e en de 2e negen.
Daarna werd de uitslag ingevoerd en mochten er 4 mannenflights en 3 vrouwen flights door, dit waren degene die de meeste punten bij elkaar hadden gespeeld. Er werd een nieuwe indeling gemaakt, met de laagste stand als starter, heren- en damesflights afgewisseld.
Het werd spannend, want niet alle winnaars kwamen uit de laatste flight. Er werd toch door sommige nog heel goed gespeeld in de laatste 9.

De winnaars bij de Dames en de Heren kwamen uit een familie. En wel Ton van Duin en Leoni Bergman. Leoni was na de eerste negen al als eerste geëindigd maar speelde ook nog een heel goede laatste 9. Ton daarentegen heeft in de laatste 9 nog even zijn best gedaan en haalde de hele bovenste flight in. Zij hadden allebei ook nog de Neary. Dus hun dag kon echt niet meer stuk.
2e bij de heren werd Peter Droog en 3e Han Horlings
2e bij de dames werd Henriëtte Huurman en 3e Tonny van Ruiten.

Het verliep allemaal heel gezellig en vlot. Voor Ons Theo en Tonny van Ruiten was het een hele ervaring. Theo als commissie, ik als zijn hulpje. Met dank aan ieder die ons geholpen heeft was het heel leuk om te doen. (Wij kunnen dan ook een ieder aanraden zich eens in te zetten voor de vereniging, vele handen maken licht werk).

Theo en Tonny van Ruiten