HERENOCHTENDEN  2019 

Elke donderdagochtend is er voor de heren een wedstrijdochtend. Er wordt elke donderdag om 09.00 uur gestart, ook in de wintermaanden. Men dient 15 minuten van te voren aanwezig te zijn.

In de zomerperiode (maart t/m september) is er elke maand een wedstrijd voor de Stablefordcompetitie (als regel maximaal 11 flights van 5 personen) en er is ook een wedstrijd voor de Matchplaycompetitie (als regel maximaal 12 flights van 4 personen). Voor deze wedstrijden dient men zich vooraf via de website, of met de terminal in de kiosk, in te schrijven. Alleen vooraf ingeschrevenen kunnen meedingen naar de dagprijzen.

Op de overige donderdagen is er vrije inloop voor gewoonlijk maximaal 11 flights van 5 spelers. Hiervoor wordt van te voren geen startlijst gemaakt. Wel is het de bedoeling dat men zich zoveel mogelijk van te voren aanmeldt op een intekenlijst. Zijn er  vijf donderdagen in een bepaalde maand, dan wordt op de 5e keer een bijzondere wedstrijd gehouden, bijv. met 3 clubs, inclusief een putter. [Ook als er iets anders op de gedrukte kalender zou staan, wordt alleen bij de VIJFDE donderdag een bijzondere wedstrijd gespeeld].

Competitieregelingen:

De wedstrijdcommissie voor de herenochenden bestaat uit: Kees de Rooij, Hing Low en Fred van den Berg.

  • Stablefordcompetitie, elke maand is er als regel op de tweede donderdag een nettowedstrijd voor deze competitie. Van de maximaal zeven uitslagen tellen de vijf met het hoogste aantal punten mee voor de totaalscore. De meest recente stand kan op de wedstrijd-site of hieronder worden bekeken. De laatste maal is donderdag 12 september 2019.
  • Matchplaycompetitie, iedere maand is er als regel op de derde donderdag een wedstrijd over 18 holes met 100% handicap verrekening.

Stablefordcompetitie 2019: De stand in punten komt/staat op het wedstrijddeel van devijfmargen,  na inloggen via https://vijfmargen.prowaregolf.nl/dashboard onder wedstrijden, meerronden en OPEN De eindstand is: Winnaar: Fred van den Berg, Peter Koster werd tweede en Kees Karstens derde. .

Matchplaycompetitie 2019 : Klik hier voor de  eindstand 2018. Door de aanwezigen op de laatste speeldag (19 september) en met minstens 10 punten wordt  een play-off gespeeld na deze laatste ronde. De winnaar van 2018 was: Walther Hesselink. Theo van Steijn werd tweede, en Cees Karstens werd derde.