Een vast onderdeel op de jaarkalender van de jeugd is de Anja van der Lippe Trofee. Anja heeft veel betekent voor de jeugd van golfvereniging De Vijf Margen en daarom is bij het afscheid van Anja als lid van de jeugdcommissie besloten om haar naam aan een jaarlijks terugkerende wedstrijd te verbinden. Bij de traditionele lintjes wedstrijd wordt de eerste bal nog steeds door Anja zelf in het spel gebracht en verzorgt ze natuurljk ook een gedeelte van de prijsuitreiking.

Anja met de prijswinnaars

 
Rosanne Aartman was op zondag 21 september jl. helaas het enige meisje dat zich had ingeschreven voor de wedstrijd. Zij heeft wel een hele leuke middag gehad en heeft zelf een leuk verslag geschreven van haar eerste wedstrijd. 

Rosanne Aartman - Anja van der Lippe

Rosanne;  
“Op Zondag 21 September heb ik voor het eerst mee gedaan aan een activiteit van de jeugdclub. Dit was de Anja van der Lippe trofee, dit was een mooie eerste ervaring, gezellige sfeer en veel wind. Het was een primeur om niet te vergeten, mijn nieuwe golftas is alvast gedoopt in de waterhindernis op hole 2. Dit mocht de pret niet drukken en ben vrolijk verder gaan spelen. Helaas waren er geen andere meiden aanwezig. Het is leuk om met elkaar de uitdaging aan te gaan en veel plezier te hebben tijdens het spelen met je leeftijdsgenoten. Daarom wil ik hierbij een oproep doen aan de meiden om vaker te gaan spelen.” 

Dus meiden. Kom op. 
Ben je al lid van De Vijf Margen Jeugd?  kom dan spelen tijdens de jeugdclub op zondag of tijdens een van de wedstrijden. Golf je wel, maar ben je nog geen lid? Stuur een mail naar jeugd@devijfmargen.nl en we sturen jou en je ouders alle informatie die je nodig hebt. 

Met vriendelijke groet, 

Robert Bannink
+ 31 6 34 98 60 57