Floris Vos, Michael John de Moor en de jeugdcommissie hebben aan het begin van dit seizoen ambitieuze plannen gemaakt om te gaan werken met een heuse jeugdselectie. Een mooie stap om een nog betere invulling te geven aan ons “Committed to jeugd” programma en onze doelstelling kweekvijver van talent. Met 8 jongens in verschillende leeftijden wordt een gericht programma afgewerkt om te zorgen dat zij hun handicap verlagen, wedstrijden gaan spelen en vooral natuurlijk veel plezier aan het spelletje beleven. 

Een van de leuke bijzaken in het programma was een uitstapje naar het KLM Open. Om te genieten van het spel, te zien hoe professionals zich voorbereiden en natuurlijk om Joost Luiten in levende lijve te zien spelen. De mannen hebben een prachtige dag beleefd. En naast de vele indrukken er ook daadwerkelijk een paar mooie souvenirs aan overgehouden. Alle mannen hebben een oranje NGF Jeugd cap gekregen en Wesley en Tim kregen bij de green van Hole 11 een balletje van tourspelers Koepka en Larazabal… 

Na zo’n intensieve dag niet heel verwonderlijk dat de jonge gasten in de auto terug naar huis eventjes de ogen hebben dichtgedaan…. 

IMG_5632IMG_5631IMG_5629IMG_5615IMG_5620IMG_5612IMG_5611IMG_5610IMG_5606