De badplaats Noordwijk, toerisme en de golfsport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In 1915 werd de Noordwijkse Golf Club immers opgericht om Engelse en Duitse toeristen naar Noordwijk te kunnen trekken en vele toeristen weten gedurende het seizoen de weg naar Golf Centrum Noordwijk te vinden. Een golfevenement kan en mag dus niet ontbreken tijdens de viering van 150 jaar badplaats Noordwijk. Een aantal enthousiastelingen organiseert daarom op zaterdag 1 oktober het 150 jaar Badplaats Noordwijk Par 3 kampioenschap op en in samenwerking met Golf Centrum Noordwijk. Een golfkampioenschap over 9 holes voor golfers van elk niveau. Een kampioenschap op het scherpst van de snede. Vele topspelers uit de regio, maar ook van de Vijf Margen zullen hun opwachting maken.
Alle deelnemers dingen mee voor de prijzen in de bruto categorie. Daarnaast zijn er 2 netto categorieën waar prachtige prijzen voor de winnaars klaar staan. Het kampioenschap gaat over 9 holes en de spelvorm is stableford. Mocht u nu niet in de golfprijzen vallen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Alle deelnemers dingen namelijk allemaal mee naar fantastische prijzen in een echte ouderwetse tombola en de kans is groot dat u met een prijs naar huis gaat.
In de middag worden de 5 gerenoveerde holes van Golf Centrum Noordwijk feestelijk geopend door een aantal coryfeeën uit Noordwijk en de Nederlandse golfwereld.

Inschrijven
Het inschrijfgeld bedraagt € 15,-. Daarvoor wordt u ontvangen met koffie en een lekker hapje, een consumptie bon en krijgt u 3 ballen met het 150 jaar badplaats Noordwijk logo. Deelname aan de tombola is gratis.  U kunt zich inschrijven voor de ochtend of middag ronde. Uw ronde duurt ongeveer 70 minuten. Het maximum aantal deelnemers is natuurlijk 150. Hierbij geldt: Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Inschrijven via receptie GCN.