Slotwedstrijd op GCN en niet zoals verleden jaar de eindwedstrijd van de Grote Baan competitie op ’n grote baan ? Tja, wel zo gezellig op de eigen club en als het weer niet zo goed is dan ben je sneller weer binnen, dacht ik heel onsportief.
We gingen als 6-bal de baan in, onderverdeeld in 3 teams. Mijn partner was Richart Schuiling. Hcp verrekening 50% dus dat kwam bij ons neer op 9 slagen voor 18 holes. Het was heerlijk weer, niet al te veel wind en belangrijker: droog!
Gezellige mede competitors dus een ontspannen sfeer droegen bij aan ons geweldige resultaat: de 1e 9 holes speelden we 2 boven de baan en de 2e 9 behaalden we met vereende krachten 21 Stableford punten. Resultaat 3. Goed voor de 1e prijs!
Maar, deze dag was daarmee nog lang niet afgelopen want onder het genot van heel goede muziek van een fantastische band, hebben we heerlijk gegeten en gedronken.
Hartelijk dank Rudi, Leny en Jack voor het organiseren van deze wedstrijd en het 2e jaar Grote Baan Competitie. Onze flightgenoten bedank ik voor een hele fijne middag en…. Richart, mag ik je voor volgend jaar alvast “boeken” ?
Leoni Bergman